Hur man tjänar pengar på lager

Möjligheterna finns för alla. Ni bevittnar nu ett nytt Amerika.  Vi är världsledande inom högteknologi, medicinska genombrott, mjukvara, militär kapacitet och innovativa nya företag.  Det kommunistiska och socialistiska systemet förpassades slutligen till historiens askhög under Ronald Reagan och vårt system med frihet och möjligheter fungerar som en modell för framgång i världsklass för de flesta länder i världen. I dag räcker det inte längre att arbeta och tjäna en lön.  För att kunna göra de saker du vill göra, åka dit du vill åka och få det du vill ha i ditt liv är det absolut nödvändigt att spara och investera på ett klokt sätt. ly.  Andra inkomster från dina investeringar och nettoinkomster kan hjälpa dig att nå dina mål och ge dig verklig trygghet.

Det första steget för att lära dig aktiemarknaden är att studera de främsta vinnarna i det förflutna för att få reda på vad som kännetecknar de mest framgångsrika aktierna.  Genom denna observation kan du lära dig vilken typ av kursmönster som dessa aktier utvecklade strax före sina spektakulära kursuppgångar.

Hur man tjänar pengar med aktier pdf
CAN SLIM-metoden som författaren har utvecklat består av sju steg som syftar till att maximera vinsten. Den här boken ger värdefull information om när man ska minska sina förluster och när man ska investera och göra vinster.
Författaren diskuterar också värdepappersfonder och börshandlade fonder och ger viktiga råd om hur man ska gå tillväga på rätt sätt när man investerar. CAN SLIM-metoden som presenteras i den här boken har formulerats av författaren efter att ha analyserat de senaste 100 årens mönster på aktiemarknaden.
How to Make Money with Stocks: A Winning System in Good Times and Bad, Fourth Edition, tar läsarna igenom viktiga aspekter av investeringar, såsom ett företags tillväxttakt, efterfrågan och utbud, gemensamma fonder osv.